Over

Over

Live Nieuws is een website dat alternatief nieuws verspreid. Zo zoeken we steeds nieuwe wegen in het verzadigde medialandschap. Verwacht niet de ‘mainstream’ nieuwsartikelen, we gaan continu op zoek naar verfrissend en vernieuwend nieuws. Aanvullend met eigen mediamateriaal en ervaringen willen we je een zo groot mogelijke meerwaarde bieden. We houden van interactie met het publiek via reacties op onze site, Facebook en Twitter. Wens je geen enkel artikel te missen, meld je aan op onze nieuwsbrief.

Meewerken

Live Nieuws is een vrijwillig initiatief. Wil je met ons meewerken of een eenmalige bijdrage leveren? Weet je iets dat nog onbekend is en het ontdekken waard? Stuur een mail naar redactie@livenieuws.be.

 

Disclaimer

Beperkte aansprakelijkheid
Live Nieuws spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De artikelen op de Website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.
Reacties
Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Live Nieuws oefent hierop geen voorafgaande controle uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Creative Commons-Licentie